Etusivu 2019-11-19T15:34:57+02:00

HifiStudio on Suomen suurin ja pohjoismaiden toiseksi suurin hifi-ketju.

Liikkeet Suomen suurimmissa kaupungeissa
Liikevaihto yli 13 miljoonaa euroa
HifiStudio on perustettu 1981

HifiStudio toimii seuraavien johtavien Hifi-merkkien maahantuojana

Oulun JJ Hifi & Tuning Oy

Cervin Vega

Yli 65 vuotta Cerwin Vega on ollut synonyymi huippuosaamisesta jokaisella äänentoiston alueella. Tämä maine on perustuu huippuammattilaisten ja Hi-Fi harrastajien arvostukseen.

Cervin-Vegan tavoitteena on toteuttaa mahdollisimman autenttinen live-kokemus kotona. Cervin-Vegan asiakasuskollisuus on vertaansa vailla ja onkin saavuttanut lähes kulttimaineen. Seurauksen tästä Cervin-Vega on kasvanut pienestä ryhmästä insinöörejä, legenaarisen Gene Czerwinskin johdolla, yhdeksi johtavista kaiutinvalmistajista.

DALI

DALI, Danish Audiophile Loudspeaker Industries, on kotoisin yhdestä skandinavian johtavista äänentoiston jälleenmyyntiketjusta. Merkki on perustettu vuonna 1983. Asiakkaat toivoivat usein koon, muodon, suorityskyvyn ja hinnan yhdistelmää johon olemassa olevat merkit eivät pystyneet vastaamaan. DALI keskittyi luomaan kaiuttimia, joiden erinomainen suorituskyky ja luonnollinen ääni on yhdistetty kilpailukykyisiin hintoihin.

DLS

DLS on linkki sinun ja normit ylittävän musiikikokemusken välillä.

Siitä asti kun DLS perustettiin vuonna 1979, olemme kehittäneet ja tuottaneet auto-kaiuttimia musiikin harrastajille. Vuosien saatossa olemme voittaneet lukuisia palkintoja kaiutinjärjestelmistämme ja olemme menestyneet erittäin hyvin sound-off kilpailuissa sekä ruotsissa että euroopassa.

Vuodesta 2003 lähtien olemme lisänneet koti-kaiuttimia valikoimaamme ja tuotteitamme on saatavilla ympäri maailman.

Electrocompaniet

Vuodesta 1998 Electrocompaniet on valmistanut yhtä markkinoiden parhaalta kuullostavaa CD-soitinta:  EMC 1-UP. Uusi EMC 1 MKIV pohjaa tälle menestykselle ja parantaa suoritusta uudella käyttöyksiköllä.

Soittimessa on suorituskykyinen näytteenottotaajuusmuuntaja, täysin balansoidut D/A muuntimet ja erillinen analoginen audiopiiri takaamaan erinomaisen suorituskyvyn. Siinä on ainutlaatuinen korjausjärjestelmä, joka kumoaa akustiset / mekaaniset värähtelyt, estäen laseria saamasta ei-toivottuja ääntä hajottavia signaaleja.

Goldmund

Goldmund on Sveitsiläinen luxus high-end äänentoistomerkki, joka on perustettu vuonna 1978. Goldmund on kehittänyt ja tuonut ensimmäisenä markkinoille langattoman musiikin jakeluun tarkoitetun DVI liittimen, mekaanisen maadoituksen, lämpö-maadoituksen, äärimmäisen monikanava prosessoinnin ja monta muuta innovaatiota.

Goldmund on esitellyt markkinoille tuotteita, kuten Reference II turntable, maailman kallein levysoitin, Telos 5000 limited series, 5000 watin vahvistin, Eidos Reference Blue, yleissoitin ja Goldmund Media Room, mullistava muokattava kotiteatteriratkaisu.

Rega

Rega Research Ltd on Englantilainen High-end äänentoistolaitteiden valmistaja. Rega on perustettu vuonna 1973. Se on tunnettu erityisesti levysoittimistaan, äänirasioista ja äänivarsista. Rega on valmistanut palkittuja vahvistimia ja kaiuttima jo yli 20 vuotta.

Oman merkin lisäksi Rega on tunnettu myös OEM valmistajana muille yrityksille kuten NAD ja Rotel.

Tara Labs

”TARA” TARA Labsin nimessä on akronyymi sanoista ”The Absolute Reference Audio”.  Perustamisestaan lähtien TARA Labs on ollut unnettu audiofiilien keskuudessa valmistajana jonka kaapelit asettavat standardit suorituskyvylle ja jonka teknologiset innovaatiot ja patentit vievät koko alaa eteenpäin.

TARA Labs perustettiin Sydneyssä, Australiassa vuonna 1986. Aloimme kehittää kaapeleita ja tehdä kokeita erilaisilla johtimilla. Alun tuloksina olivat Phase II kaiutinkaapelit, jotka annettiin Stereophile  lehden arvosteluun. Vastaus tämän vähän tunnetun kaapelivalmistajan erittäin myönteiseen arvosteluun oli ylitsevuotavainen. TARA Labs muutti vuoden lopussa Amerikkaan.

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana TARA Labs on tullut tunnetuksi maailmalla käsityönä tehdyistä, maailman parhaista high-end kaapeliesta. Käyttäen patentoituja teknologioitaan ja materiaalejaan TARA Labs on luonut useita teknologioita, joita monet maailman huipppukaapelien valmistajat käyttävät.

Ota yhteyttä

Jarkko Korhonen
myynti & markkinointi
[email protected]
040-5019498

Petri Juola
logistiikka & huolto
[email protected]
08-8151 200

Turun Hifistudio Oy

Atlas Cables

Atlas on erittäin menestynyt, itsenäinen Englantilainen yritys. Vaikka olemme viettäneet koko elämämme hi-fi alalla suunnittelemme ja valmistamme näitä tuotteita edelleen äärimmäisen innostuneina.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki Atlasken tuotteeet suunnitellaan ja valmistetaan Kilmarnockissa, Ayrshiressa, Länsi-Skotlanissa.

Custom Design

Custom Design on HiFi kalusteisiin erikoitunut Englantilainen valmistaja, jolta voi tilata juuri itselleen sopivat kaiutinjalustat.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet Englannissa. Custom Design on perheyritys joka on sitoutunut luomaan innovatiivisia, erikoisvalmisteisia kaiutinjalustoja, Hifi-, ja Audio visuaalisia -kalusteita. Custom Design käyttää ainoastaan FSC-sertifioutua puutavaraa ammattimaisesti hoidetuista metsistä.

Custom Designin filosofia on kyseenalaistaa ja haastaa omat ideat, jotka alkavat suunnittelusta ja päättyvät pienimpien yksityskohtien huomioimiseen. Yli 30 vuoden suunnittelu-, ja valmistuskokemuksella voimme ylpeänä esitellä kattavimman valikoiman palkittuja tuotteita.

Exposure Electronics Ltd

Exposure on kehittänyt täydellistä, todellista hi-fiä todellisille musiikin rakasajille jo vuodesta 1974.

Mitä tarkoitamme ”todellisella”? Muistatko kun esineitä suunnitteli taidokkaat insinöörit, ajan kanssa ja kestämään aikaa? Kun tuotteen odotettiin keskittyvän siihen mitä se tekee parhaiten, ilman epäonnistumisia. Mieluummin kuin että ne tungetaan täyteen viimeisimpiä vempaimia ja vimpaimia. Sitä tarkoitamme todellisella hi-fillä.

Mitä todellisiin musiikin rakastajiin tulee niin sitä ei tarvitse selittää. Tiedätte kyllä. Luultavasti myös tiedätte mitä haluatte. Järjestelmän joka tuo rakastetulle musiikille elämän, ei sellaista joka näyttää diskolta ja vaatii uuden asuntolainan. Se saattaa vaatia hiukan taloudellista venymistä mutta ei johda konkurssiin. Se ei myöskään vaadi useaa insinöriä laitteiston asennukseen ja ylläpitoon.

Harbeth

Harbeth on perustettu vuonna 1977 Iso-Britanniassa. Yhtiön juuret nojaavat vahvasti BBC-studiomonitoreiden pohjalle ja niiden kehitystyölle. Tämän päivän Harbethit ovat modernimpi näkemys perinteisestä BBC-soundista tarjoten lisää läpinäkyvyyttä, nopeutta, dynamiikkaa, avoimuutta ja elävyyttä. Suurin osa tästä selittyy yhtiön patentoimalla RADIAL™-elementtiteknologialla. Harbethin ääni on sanalla sanoen luonnollinen.

Harbeth on monelle harrastajalle se viimeinen vaihtoehto pitkän laiterumban jälkeen. Kaiuttimien ääni on samalla kertaa tarkka, miellyttävä ja käsinkosketeltavan aito. Harbethien ympärille on kasvanut maailmanlaajuinen fanikulttuuri.

Mallisto käsittää eri kokoisia kaiuttimia aina pienestä ”kenkälaatikko”-mallisesta P3ESR:stä aina jättikokoiseen Monitor 40.2:een. Kaikkia kaiuttimia saadaan toimitettua kauniilla puuviiluviimeistelyillä eri puun sävyissä. Tervetuloa Harbeth-perheeseen!

www.harbeth.co.uk

www.hifistudio.fi/

Stirling Broadcast

Stirling Broadcastin juuret ovat käytettyjen-, demo-, ja myynnistä poistuvien laitteiden myynnissä. Se on laajentunut valmistamaan ammattilais-, ja  radio-studioiden käyttöön tarkoitettuja kaiuttimia.

Sillä on takanaan pitkä historia LS3/5a kaiutinten korjaamisessa ja huoltamisessa sekä ammattilaisten että amatöörien parissa. Striling Broadcast myös valmistaa nykyisin LS3/5a kaiuttimia.

Ota yhteyttä

Lauri Eskola
myynti & markkinointi
[email protected]
040 842 7125

Antti Vuorilahti
logistiikka & huolto
[email protected]
050 3514 324

Helsingin EJT Hifi Oy

Aquavision

Vuonna 1997 muutimme ihmisten käsityksen television katselusta esittelemällä seinään asennetun vedenkestävän television.

Olemme aina uskoneet että television tulisi olla luontainen osa kokonaissuunnittelua ja siitä tulisi voida nauttia jokaisessa huoneessa, ympäristötekijöistä huolimatta. Tasapaino tyylin ja käytettävyyden välillä on olennainen osa reseptiämme jolla luomme maailman luokan käsin tehtyjä, suorituskykyisiä televisioita kaikkiin tarpeisiin.

Ainutlaatuisesti kaikki tuotteemme on suunniteltu niin että ne voidaan päivittää milloin vain. Uskomme että luxus on ajatonta, ei pois heitettävää, minkä vuoksi tuotetukemme kattaa kaikki tuotteemme 15 vuoden ajan.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen valmistaa erottuvia ja ainutlaatuisia televisiota, musiikijärjestelmiä, kaiuttimia ja multimediatuotteita jotka yhdistävät teknologisen huippuosaamisen designiin tunteisiin vetoavalla tavalla.

Origin Acoustics

Kaiutin joka voidaan asentaa seinän tai katon sisään muutti tapaa jolla kuuntelemme musiikkia. Se on uskomaton tarina, joka sai alkunsa pienen stereo-kaupan takahuoneessa Californian Riversidessa vuonna 1976.

Ken Humbreys ja Ed Haase olivat kaksi 20-vuotiasta äänentoiston harrastajaa, jotka halusivat ratkaista ongelman jonka kaiutinlaatikot loivat. Epäjärjestystä huoneessa. Tulos oli seinän sisäisen kaiuttimen keksiminen. Ensimmäinen äänentoistojärjestelmä joka siirsi kaiuttimet lattialta seinän sisään säilyttäen äänen toiston tason jota musiikin ystävät olivat tottuneet vaatimaan.

Mullistava idea joka yhdisti musiikillisen täsmällisyyden ja lähes näkymättömän ulkoasun ja joka muutti huippuäänentoiston maailman kotona. Tämä synnytti kokonaisen uuden alan.

Ota yhteyttä

Tomi Hyvärinen
myynti & markkinointi
[email protected]
050-5439917

Mika Halonen
logistiikka & huolto
[email protected]
09-42579250